Wat is een KMS?

Een kleding management systeem (KMS) is een systeem waarmee het complete bestelproces rondom bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en andere persoonsgebonden uitrusting en gereedschappen kan worden geautomatiseerd.

Kleding Management Systeem is geschikt voor organisaties die op een slimme en toch eenvoudige manier het proces rondom kleding uitgifte in willen richten.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Waarom gebruik maken van een KMS?

Hebben jullie de behoefte aan een persoonlijk bestelportaal voor uw bedrijf? Dan is een kleding management systeem uitermate geschikt! In een eigen omgeving worden uw kleding, PBM’s en andere producten naar uw wens ingericht. Het kleding management systeem is helemaal op wens in te richten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alleen een inkoper of afdelingshoofd kleding te laten bestellen, maar een KMS biedt ook de mogelijkheid dat dragers hun eigen kleding kunnen bestellen. Het gebruik van KMS zorgt voor gemak, duidelijkheid, snelheid en overzicht. Hoe fijn is het om zicht te hebben op alle artikelen, kleuren en maten? Naast bestelgemak en overzicht zorgt een kleding management systeem ook nog een voor kostenbeheersing.

 

Mogelijkheden en voordelen van het kleding management systeem

  • Bestellen met een persoonsgebonden budget: Bepaal hoeveel budget een drager nodig heeft om zijn persoonlijke kleding te kunnen bestellen.
  • Kledingpakketten op maat: Wie mag wat bestellen? In een kledingpakket kunt u per functie of dienstverband bepalen wat iemand kan bestellen.
  • Validatieregels: Met behulp van validatieregels is het mogelijk om de bestelvrijheid van dragers te beperken. Zo is het mogelijk dat elke bestelling goedgekeurd moet worden door iemand binnen uw organisatie. Ook is het mogelijk om geen tussenpersoon of goedkeuringsproces in te stellen, zodat een drager vrij is om te bestellen.
  • Registreer retouren en inleveringen: Indien er sprake is van een foute levering of bestelling, dan kan de drager de producten voor retour aanmelden. Gaat iemand uit dienst, gebruik dan de inleverroute.
  • Persoonsgebonden producten: Een kledingpakket is niet altijd voor alle medewerkers gelijk, het is mogelijk op persoonsgebonden producten toe te voegen aan een drager, afdeling en/of functie. Dragers hebben een persoonlijk profiel met kledingpakket, kledingmaten en budget.
  • Gebruikersovereenkomst: Het is mogelijk om een kledingdrager, voordat een eerste bestelling wordt gedaan, binnen het KMS akkoord te laten gaan met een overeenkomst.
  • Heldere managementrapportage: Inzicht in de orderhistorie, in gemaakte kosten (ook per vestiging, afdeling of medewerker)
Kleding Management Systeem (KMS)

Neem contact op voor meer informatie!

Ervaar het gemak van het digitale Kleding Management Systeem (KMS). Een gebruiksvriendelijke omgeving speciaal op maat gemaakt voor uw bedrijf. Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van ons KMS? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Werkkleding bedrukken

Of het nou gaat om ​polo’s, shirts, truien, besten, jassen, broeken, petten, paraplu’s. Je bent bij Techmag Haaksbergen aan het juiste adres! Doormiddel van onze eigen drukmachines kunnen wij uw bedrijfskleding vanuit Haaksbergen voorzien van een logo of andere bedrijfsinformatie. Toch liever een logo laten borduren? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden!

bedrukken werkkleding

“Van bescheiden begin in het landelijke Zweden in de jaren ’50 tot de vieze werkplaatsen van de hele wereld, modderige bouwplaatsen, extreme werkomgevingen, lasspetters en vonken. Overal vind je de hoogwaardige werkkleding van Blåkläder. We hebben een lange weg afgelegd, maar we zijn nog lang niet klaar. Enjoy the ride.”

“De Job van professionals veiliger én praktischer maken. Dat is onze missie. Dag na dag streven we ernaar je de beste werkkleding te bieden, steeds met oog voor functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en design. Zo kan jij aan de slag in alle vertrouwen. Want terwijl jij jouw werk doet, werkt jouw werkkleding voor jou.”

“Sinds 1943 produceren wij onze zware Zunftkleding in Duitsland. Wij claimen topkwaliteit. Daardoor zijn wij marktleider in Zunftkleding geworden en we zijn daar heel gelukkig mee. Dat motiveert ons dezelfde kwaliteitsfilosofie op onze werkkleding over te dragen. Met enig gevoel voor nieuwe details en vooral betrouwbaarheid. “

Tricorp biedt werkkleding voor dames en heren in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. De kleding moet perfect passen; het postuur en de wensen van de drager maken niet het verschil, wij maken het verschil. Werkkleding moet passen bij het werk van de drager, daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past.

Ons assortiment is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van service, transport en industrie. Met de juiste MASCOT werkkleding voelt u zich prettiger op uw werkplek. Voor MASCOT staat kwaliteit voorop en daarom gebruiken we goede stofkwaliteiten. Ontdek ons grote assortiment werkkleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en accessoires gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design.

Presets Color