Persoonlijke Beschermings middelen

Hoe kunnen we helpen

  • 053-5723224
  • whatsapp: 053-7676275

Persoonlijke beschermingsmiddelen Haaksbergen

PBM’s of persoonlijke beschermingsmiddelen zijn middelen die lichaamsdelen beschermen tijdens werkzaamheden. Kwetsbare en vitale lichaamsdelen zijn van groot belang en die wilt u graag niet beschadigen. Een veilige werkplek verkleint de kans dat iemand schade of letsel oploopt. Persoonlijke beschermingsmiddelen(PBM) is een uitgebreide term die alle artikelen bevatten die bescherming bieden tegen specifieke gevaren, zoals: rondvliegende deeltjes, giftige stoffen, vallen van een hoogte, vallende objecten, hitte, rook en vuur.  Een aantal PBM categorieën die u bij Techmag kan vinden zijn:

  • Werkschoenen: Werkschoenen voor allerlei werkomstandigheden, Laarzen, Werkklompen.
  • Werkkleding: Werkbroeken, Polo’s, Shirts, Truien, Vesten, Jassen, Onderkleding, Doorwerkkleding, Brandwerende kleding & Reflecterende werkkleding.
  • Hoofdbescherming: Bouwhelmen, Petten, Mutsen.
  • Gehoorbescherming: Gehoorkappen, Oordoppen, Gehoorbeugels.
  • Oog- en gelaatsbescherming: Gelaatsmaskers, Overzetbrillen, veiligheidsbrillen.
  • Ademhalingsbescherming: dampmaskers, fijnstofmaskers, stofkapjes.
  • Valbeveiliging: Valgordels, Veiligheidsharnassen, Valstopapparaten.
  • Werkhandschoenen: Snijwerende handschoenen, Latex handschoenen, Koudewerende handschoenen.

Bij Techmag Haaksbergen vindt u een ruime keuze aan werkkleding. Door het vele aantal merken dat Techmag voert is er voor ieder persoon en bedrijf de juiste kleding en kleuren combinaties samen te stellen. Wij voeren onder andere de merken Blåkläder, Dassy, FHB, Mascot & Tricorp

Werkkleding laten bedrukken?

Neem contact op & Informeer naar de mogelijkheden

5 + 5 =

“Van bescheiden begin in het landelijke Zweden in de jaren ’50 tot de vieze werkplaatsen van de hele wereld, modderige bouwplaatsen, extreme werkomgevingen, lasspetters en vonken. Overal vind je de hoogwaardige werkkleding van Blåkläder. We hebben een lange weg afgelegd, maar we zijn nog lang niet klaar. Enjoy the ride.”

“De Job van professionals veiliger én praktischer maken. Dat is onze missie. Dag na dag streven we ernaar je de beste werkkleding te bieden, steeds met oog voor functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en design. Zo kan jij aan de slag in alle vertrouwen. Want terwijl jij jouw werk doet, werkt jouw werkkleding voor jou.”

“Sinds 1943 produceren wij onze zware Zunftkleding in Duitsland. Wij claimen topkwaliteit. Daardoor zijn wij marktleider in Zunftkleding geworden en we zijn daar heel gelukkig mee. Dat motiveert ons dezelfde kwaliteitsfilosofie op onze werkkleding over te dragen. Met enig gevoel voor nieuwe details en vooral betrouwbaarheid. “

Tricorp biedt werkkleding voor dames en heren in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. De kleding moet perfect passen; het postuur en de wensen van de drager maken niet het verschil, wij maken het verschil. Werkkleding moet passen bij het werk van de drager, daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past.

Ons assortiment is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van service, transport en industrie. Met de juiste MASCOT werkkleding voelt u zich prettiger op uw werkplek. Voor MASCOT staat kwaliteit voorop en daarom gebruiken we goede stofkwaliteiten. Ontdek ons grote assortiment werkkleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en accessoires gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design.

U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Whatsapp

053-7676275

Telefoon

053-5723224

E-mail

Presets Color