Persoonlijke Beschermings middelen

Hoe kunnen we helpen

 • 053-5723224
 • info@techmaghaaksbergen.nl
 • whatsapp: 053-7676275

Persoonlijke beschermingsmiddelen Haaksbergen

PBM’s of persoonlijke beschermingsmiddelen zijn middelen die lichaamsdelen beschermen tijdens werkzaamheden. Kwetsbare en vitale lichaamsdelen zijn van groot belang en die wilt u graag niet beschadigen. Een veilige werkplek verkleint de kans dat iemand schade of letsel oploopt. Persoonlijke beschermingsmiddelen(PBM) is een uitgebreide term die alle artikelen bevatten die bescherming bieden tegen specifieke gevaren, zoals: rondvliegende deeltjes, giftige stoffen, vallen van een hoogte, vallende objecten, hitte, rook en vuur.  Een aantal PBM categorieën die u bij Techmag kan vinden zijn:

 • Werkschoenen: Werkschoenen voor allerlei werkomstandigheden, Laarzen, Werkklompen.
 • Werkkleding: Werkbroeken, Polo’s, Shirts, Truien, Vesten, Jassen, Onderkleding, Doorwerkkleding, Brandwerende kleding & Reflecterende werkkleding.
 • Hoofdbescherming: Bouwhelmen, Petten, Mutsen.
 • Gehoorbescherming: Gehoorkappen, Oordoppen, Gehoorbeugels.
 • Oog- en gelaatsbescherming: Gelaatsmaskers, Overzetbrillen, veiligheidsbrillen.
 • Ademhalingsbescherming: dampmaskers, fijnstofmaskers, stofkapjes.
 • Valbeveiliging: Valgordels, Veiligheidsharnassen, Valstopapparaten.
 • Werkhandschoenen: Snijwerende handschoenen, Latex handschoenen, Koudewerende handschoenen.

PROFILEER JE WERKKLEDING!

Laten we eerlijk zijn: we beoordelen elkaar op het uiterlijk van de kleding die we dragen. Het maakt niet uit of u een manager, profvoetballer of loodgieter bent, op het werk moet u er op z’n best uitzien. Zo werkt het, toch? Met de collectie UNITE van Blåkläder zal het imago van uw team medewerkers ver boven iedereen uitsteken. Net als dat u uw bedrijf op de kaart zet!

Bedrijfskleding bedrukken?

Met een eigen drukpers drukken wij snel en eenvoudig logo’s op bedrijfskleding. Uw eigen logo op shirts, vesten, jassen of broeken. Met de nieuwe drukpers kunnen allerlei soorten materialen bedrukt worden. Met uw logo in AI of EPS bestand kunnen wij bedrijfskleding bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden!

Petten laten bedrukken?

Naast het bedrukken van bedrijfskleding bent u bij Techmag ook aan het juiste adres voor het bedrukken van petten. Onze speciale pettenpers drukt eenvoudig uw opdruk op een pet. Met uw logo in AI of EPS bestand kunnen wij uw pet of werkkleding bedrukken.  Een bedrukte pet voor tijdens het werk of om uit te delen? Vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op & Informeer naar de mogelijkheden

3 + 4 =

U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Whatsapp

053-7676275

Telefoon

 053-5723224

E-mail

info@techmaghaaksbergen.nl

11 + 10 =

Presets Color