Veilig wonen

Hoe kunnen we helpen

  • 053-5723224
  • info@techmaghaaksbergen.nl
  • whatsapp: 053-7676275

Veilig wonen in Haaksbergen

Een veilige woning in een veilige omgeving geeft een prettig gevoel. Dit is helaas niet altijd het geval, woninginbraak en overlast komt immers nog steeds veel voor in Nederland. Een onbekende die aan uw spullen heeft gezeten geeft een onveilig gevoel. Naast mooi Hang- en Sluitwerk is de veiligheid van u en uw eigendommen een belangrijke overwegingsfactor in de zoektocht naar het juiste Hang- en sluitwerk. Wij adviseren u graag bij de keuze voor het geschikte Hang en sluitwerk. Wacht daarom niet tot er bij u ingebroken wordt, maar onderneem actie.

Laat u adviseren over PKVW

Techmag Haaksbergen heeft specialisten die u kunnen adviseren op het gebied van PKVW en helpt u graag bij de beveiliging van uw huis. Hiermee heeft u tot 90% minder kans op in braak en uw huis komt na juiste beveiliging in aanmerking voor het certificaat Veilige Woning.

Voordelen van een politie keurmerk veilig wonen

Korting op verzekeringspremie

Met een PKVW certificaat krijgt u in de meeste gevallen korting op de te betalen maandelijkse premie voor uw inboedelverzekering. In veel gevallen ontvangt u 10% tot 20% korting op uw maandelijkse premie. Dit is afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij. Aangezien sommige inboedelverzekeringen aanvullende eisen stellen. Informeer hiernaar bij uw verzekeringsmaatschappij. Zodra u de juiste aanpassingen heeft gedaan en voldoet aan de eisen kan u het PKVW certificaat aanvragen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Maak het inbrekers lastig

Het is helaas onmogelijk om een inbraak voor 100% te voorkomen. Wel is het mogelijk om het een inbreker extra moeilijk te maken. Inbrekers hekelen de 3 L’en. Lawaai, Lang werk en Licht.

 

Veilig wonen in Haaksbergen en omgeving

Ons team bestaat uit gespecialiseerde adviseurs. Zo wordt u professioneel geholpen en begrijpen we uw vragen en problemen. Want een goed advies is belangrijk voor iedere klus. Voor meer informatie over het Politie Keurmerk Veilig Wonen kunt u bij Techmag Haaksbergen terecht. Kom langs in onze winkel in Haaksbergen, of neem contact met ons op! Voor vragen of PKVW advies kunt u mailen naar order@techmaghaaksbergen.nl of bellen naar 053-5723224.

Bekijk de laatste aanbiedingen in de shop

U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Whatsapp

053-7676275

Telefoon

 053-5723224

E-mail

info@techmaghaaksbergen.nl

3 + 9 =

Presets Color