Sleutel service

Hoe kunnen we helpen

  • 053-5723224
  • info@techmaghaaksbergen.nl
  • whatsapp: 053-7676275

Extra sleutels laten bijmaken?

Heeft u extra sleutels nodig? Dan bent u bij de sleutelservice van Techmag Haaksbergen aan het juiste adres! Grote kans dat er geen sleutel aan uw sleutelbos zit die wij niet kunnen dupliceren! Ook voor het laten bijmaken van uw autosleutels bent u aan de Textielstraat 4 aan het juiste adres!

Sleutels voor binnen- en buitendeuren in uw woning of bedrijfspand kunt u eenvoudig laten bijmaken. Onze sleutelservice heeft een uitgebreide collectie aan merken en soorten op voorraad, waardoor wij in staat om ook oude sleutels na te maken. De standaard cilinder- en fietssleutels maken wij direct voor u bij. Gecertificeerde sleutels zullen langer duren, aangezien wij een kopiecertificaat moeten bestellen bij de leverancier. De levertijd voor gecertificeerde sleutels is afhankelijk van het certificaat en merk.

Gecertificeerde sleutels dupliceren

Een certificaat die bij het product geleverd wordt tijdens de aanschaf van uw product bieden u en de fabrikant zekerheid over de veiligheid van uw slot en sleutels. Het certificaat zorgt ervoor dat de fabrikant zijn producten beschermt en dat sleutels alleen bij hen bij te bestellen zijn. Het grote voordeel voor u is dat uw sleutel niet door anderen na te maken is. Een sleutel laten bijmaken kan middels de code van uw certificaat. Voor het laten bijmaken van gecertificeerde sloten bent u bij Techmag Haaksbergen aan het juiste adres!

Autosleutels laten maken

Wilt u autosleutels laten bijmaken? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. De meeste autosleutels kunnen wij lezen en dupliceren. Tot wel 80% van alle autosleutels kunnen wij voor u bijmaken. Sleutels van onze sleutelservice zijn van dezelfde kwaliteit als die van een dealer, maar zijn vele malen goedkoper en hebben een kortere levertijd. In de meeste gevallen kunnen wij uw sleutel namaken met de bij ons voorradige materialen.

Kom langs in onze winkel aan de Textielstraat 4 in Haaksbergen. In de meeste gevallen heeft u binnen een paar minuten een nieuwe sleutel! Maak gebruik van de ‘klaar terwijl u wacht’-service van Techmag!

Bekijk de laatste aanbiedingen in de shop

U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Whatsapp

053-7676275

Telefoon

 053-5723224

E-mail

info@techmaghaaksbergen.nl

15 + 13 =

Presets Color