Werkkleding Bedrukken

Hoe kunnen we helpen

  • 053-5723224
  • whatsapp: 053-7676275

Werkkleding Bedrukken Haaksbergen

Werkkleding bedrukken is een zeer uitgebreid begrip. Of het nou gaat om ​werkbroeken, polo’s, shirts, truien, vesten, jassen, onderkleding, doorwerkkleding, brandwerende kleding, schilderskleding of reflecterende werkkleding. Je bent bij Techmag Haaksbergen aan het juiste adres! Het assortiment aan werkkleding bestaat uit kwalitatieve producten die u en uw medewerkers beschermen, warm houden en zorgen voor een representatieve uitstraling. Doormiddel van onze eigen drukmachines kunnen wij uw bedrijfskleding vanuit Haaksbergen voorzien van een logo of andere bedrijfsinformatie. Het maakt namelijk niet uit of u een manager, profvoetballer of loodgieter bent, op het werk moet u er op z’n best uitzien. Zo werkt het, toch? Wij werken met de merken blaklader, FHB, Mascot & Dassy. Wenst u een ander merk? Neem dan contact met ons op!

  • Polo’s & Shirts
  • Truien & Vesten
  • Jassen
  • Broeken
  • Petten
  • Paraplu’s

Werkkleding bedrukken met transferdruk

Transferdruk is een bedrukkingstechniek die uitermate geschikt is voor flexibele materialen en dus perfect voor werkkleding. Na het aanleveren van uw logo worden transfers gefabriceerd, waarna deze doormiddel van onze hittepers op het kledingstuk worden gedrukt. Een ander groot voordeel van deze manier van drukken is de vrijheid in bedrukkingslocaties. Met transferdruk is het mogelijk om een mouwopdruk te plaatsen of te kiezen voor een andere ongebruikelijke plaats op het kledingstuk. Techmag heeft de beschikking over twee hittepersen, één voor werkkleding verstelbaar voor allerlei soorten, formaten en logo groottes en één speciaal voor petten. Met deze pettenpers worden petten bedrukt met een logo naar wens!

Logo laten borduren?

Toch liever een logo laten borduren? Dat kan ook! Neem dan contact met ons op!

 

 

Profileer je werkkleding!

Laten we eerlijk zijn: we beoordelen elkaar op het uiterlijk van de kleding die we dragen. Het maakt niet uit of u een manager, profvoetballer of loodgieter bent, op het werk moet u er op z’n best uitzien. Zo werkt het, toch? Met de collectie UNITE van Blåkläder zal het imago van uw team medewerkers ver boven iedereen uitsteken. Net als dat u uw bedrijf op de kaart zet!

Bedrijfskleding bedrukken?

Met een eigen drukpers drukken wij snel en eenvoudig logo’s op bedrijfskleding. Uw eigen logo op shirts, vesten, jassen of broeken. Met de nieuwe drukpers kunnen allerlei soorten materialen bedrukt worden. Met uw logo in AI of EPS bestand kunnen wij bedrijfskleding bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden!

Petten laten bedrukken?

Naast het bedrukken van bedrijfskleding bent u bij Techmag ook aan het juiste adres voor het bedrukken van petten. Onze speciale pettenpers drukt eenvoudig uw opdruk op een pet. Met uw logo in AI of EPS bestand kunnen wij uw pet of werkkleding bedrukken.  Een bedrukte pet voor tijdens het werk of om uit te delen? Vraag naar de mogelijkheden!

Voorbeelden Bedrukte werkkleding!

“Van bescheiden begin in het landelijke Zweden in de jaren ’50 tot de vieze werkplaatsen van de hele wereld, modderige bouwplaatsen, extreme werkomgevingen, lasspetters en vonken. Overal vind je de hoogwaardige werkkleding van Blåkläder. We hebben een lange weg afgelegd, maar we zijn nog lang niet klaar. Enjoy the ride.”

“De Job van professionals veiliger én praktischer maken. Dat is onze missie. Dag na dag streven we ernaar je de beste werkkleding te bieden, steeds met oog voor functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en design. Zo kan jij aan de slag in alle vertrouwen. Want terwijl jij jouw werk doet, werkt jouw werkkleding voor jou.”

“Sinds 1943 produceren wij onze zware Zunftkleding in Duitsland. Wij claimen topkwaliteit. Daardoor zijn wij marktleider in Zunftkleding geworden en we zijn daar heel gelukkig mee. Dat motiveert ons dezelfde kwaliteitsfilosofie op onze werkkleding over te dragen. Met enig gevoel voor nieuwe details en vooral betrouwbaarheid. “

Tricorp biedt werkkleding voor dames en heren in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. De kleding moet perfect passen; het postuur en de wensen van de drager maken niet het verschil, wij maken het verschil. Werkkleding moet passen bij het werk van de drager, daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past.

Ons assortiment is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van service, transport en industrie. Met de juiste MASCOT werkkleding voelt u zich prettiger op uw werkplek. Voor MASCOT staat kwaliteit voorop en daarom gebruiken we goede stofkwaliteiten. Ontdek ons grote assortiment werkkleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en accessoires gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design.

Presets Color