Over Techmag

Technische Groothandel Bouw & Industrie

Wij zijn Techmag

Techmag Haaksbergen is een Technische groothandel met een breed assortiment bestaande uit bouwgerelateerde gereedschappen en materialen. Techmag biedt proffesioneel advies, service en producten aan zowel de professionele gebruiker als de doe-het-zelf-er. Techmag Haakbsergen levert aan veel verschillende bedrijven die actief zijn in de bouw- en renovatie, industrie, installatie- en elektrotechniek, montage, machinebouw, loodgieters, hoveniers, schilders en meer. Met de kennis en ervaring van Techmag helpt ons gespecialiseerd team u graag bij het vinden van de beste oplossing. Met een zeer ruime voorraad, zijn producten veelal direct leverbaar. Per artikel biedt Techmag alternatieve opties, zodat u een ruime keuze heeft binnen ons assortiment. De omvang van de voorraad is groter dan die van de “klassieke” groothandel, waardoor het gewenste product doorgaans voorradig is.

De Technische Groothandel voor de specialist!

Aan de balie in Haaksbergen heeft de klant direct contact met goedopgeleide medewerkers met kennis van technische producten en toepassingsmogelijkheden. “Ook bij de verkoop binnendienst en buitendienst en via de webshop is het mogelijk om uw bestelling te plaatsen”. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op de webshop een klantspecifieke bestellijst samen te stellen van de meest bestelde producten. Ook ziet de zakelijke klant online staffelkortingen en zijn nettoprijsafspraken geïntegreerd. Neem contact op met onze klantenservice indien u ook gebruik wilt maken van deze diensten of een offerte op maat wilt ontvangen. Naast het brede standaardassortiment kunt u voor specifieke producten ook bij Techmag Haaksbergen terecht. De verkopers van Techmag zoeken graag met u mee naar de geschikte oplossing.

Onze diensten

Vakkundig advies, ook voor de Particulier!

Sleutelservice Haaksbergen

Heeft u extra sleutels nodig? Dan bent u bij de sleutelservice van Techmag Haaksbergen aan het juiste adres! Ook voor uw autosleutels kunt u bij ons terecht!

Veilig Wonen

Een veilige woning in een veilige omgeving geeft een prettig gevoel. Dit is helaas niet altijd het geval, woninginbraak en overlast komt immers nog steeds veel voor in Nederland.

Bestel ons aanbod makkelijk online!

Bestel ons aanbod makkelijk online!

Reparaties

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw machine defect raakt, daar hebben we onze werkplaats voor. De machine wordt eventueel onder garantie opgestuurd naar de fabrikant of tegen betaling bij ons gerepareerd.

NEN Keuringen

In de Arbowet staat beschreven dat arbeidsmiddelen zoals gereedschappen, machines en installaties geen gevaar op mogen leveren. Daarom moet u gereedschappen periodiek keuren, aan de hand van NEN Keuringen.

Naambord bestellen

Uw naam is een plaatje waard!

U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Whatsapp

053-7676275

Telefoon

053-5723224

E-mail

Presets Color