Dassy is een Europees merk van professionele werkkledij, vakkundig ontworpen voor professionele vakmensen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van werkkledij, ontwikkeld Dassy professionele werkkleding met één doel voor ogen: De prestaties van hardwerkende professionals als uzelf veiliger en praktischer te maken. Zo staat Dassy professional workwear over heel europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Dit zijn de kernwaarden van Dassy-werkkleding collecties: werkbroeken, werkshorts, werkvesten, overalls bretelbroeken, veiligheidskleding en schoenen. 

Dassy Workwear

Workwear that does the job for you – Het is meer dan een slogan. Het is een missie. Om werkkleding te bieden die beantwoordt aan de hoogste eisen op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. En zo professionals te helpen om het maximale te halen uit hun job.

N

KWALITEIT

N

FUNCTIONALITEIT

N

DUURZAAMHEID

N

DESIGN

DASSY COLLECTIES

Dassy voert diverse collecties zoals: Dassy D-FX & Flex Collectie, Dassy Denim, Dassy Jeans, Dassy DNA, Dassy Women, Dassy Safety, Dassy Veiligheidsschoenen en Dassy Accessoires. Hieronder vindt u meer informatie over aantal van hiervoor genoemde Dassy Collecties! Bekijk de catalogus voor meer informatie!

Dassy kleding bij Techmag!

Kom langs aan Textielstraat 4 of neem contact met ons op voor meer informatie over werkkleding. Bij Techmag Haaksbergen is het tevens mogelijk om uw werkkleding te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Techmag heeft de beschikking over eigen drukpersen voor shirts, broeken en petten.  

N

Scherpe Prijzen!

N

Eigen drukpers voor het drukken van uw logo's!

N

Ruime Keuze!

​DASSY D-FX & FLEX COLLECTIE

Kies én beweeg zoals jij dat wil! Combineer flexibel modellen en functionaliteiten en dat in maar liefst 7 dynamische kleuren. Stretch? Waterafstotend? UV-bescherming? … Deze collectie biedt alles wat je als professional nodig hebt om vlot een complete werk-/bedrijfsoutfit mét FX [‘effect’] samen te stellen, helemaal afgestemd op jouw smaak en noden. Stretchen, buigen, knielen, reiken,… als professional ben je de hele dag in beweging. Je streeft er onophoudelijk naar om de best mogelijke prestatie neer te zetten. Vertrouw op DASSY D-FX FLEX voor duurzame werkkleding mét stretch. Zo kan je ongehinderd aan de slag. Want jij bent continu in beweging, en je werkkleding beweegt met je mee.

 • Extra stretch: Voor een optimale bewegingsvrijheid! Mechanische stretchhoofdstof in alle werkbroeken + Cordura® Stretch op kniezakken & 4-weg stretch-inzetstukken in de werkbroeken met het stretch-symbool!
 • Performante stoffen: Reken op kwaliteit! Of je nu kiest voor een jas in wind-, waterdichte én ademende stof, een bovenstuk uit katoen of sneldrogende polyester, een werkbroek met extra stretch of een waterafstotende behandeling,…
 • Slijtvaste Cordura®: Deze hoogwaardige stof wordt in de volledige collectie ingezet ter versteviging van de zakken, kniezakken, stretch-inzetstukken,… Resultaat: extreem stevige en slijtvaste werkkleding!
 • Moderne pasvorm: De mooi aansluitende en comfortabele pasvorm heeft een dynamisch design en subtiele reflecterende details. Kies uit 7 kleuren voor een uniforme bedrijfsoutfit én een gegarandeerde moderne look!
 • In ’t wit & voor vrouwen: Ontdek de troeven van stretch op maat van schilders en vrouwen.

DASSY DENIM

Jeans please! Niet alleen in de vrije tijd, maar ook op het werk, blijft een jeans dé favoriet van heel wat professionals. Een vrijetijdsjeans biedt echter niet altijd een antwoord op de uitdagingen van de werkvloer. En daar maakt een DASSY-werkjeans hét verschil!

DASSY DNA

Combineer superieure duurzaamheid, met slijtvaste en comfortabele canvas-stof, extra Cordura®-versterkingen en een aantrekkelijke look. Resultaat: extremely irresistible workwear. Als zelfbewuste vakman kies je resoluut voor duurzame werkkleding waarmee je goed voor de dag komt. Want je werkt niet alleen professioneel, je bént een professional. Het zit in je DNA. En ook in dat van je werkkleding.

 • Canvas-weving voor een extreem slijtvast en uiterst comfortabel kledingstuk, mét een stoere, ruige look.
 • Gecertificeerde Cordura® kniezakken bieden in combinatie met de Dassy Cratos gecertificeerde kniestukken een maximale kniebescherming. Verstelbaar in de hoogte voor een optimale positionering!
 • Cordura® versterkingen voor een superieure duurzaamheid, net dáár waar je het nodig hebt: aan de spijkerzakken, achterzakken, elleboogstukken,…
 • Verborgen jeansknoop en rits beperkt het risico op krassen of elektrische geleiding tijdens het werk.
 • Veiligheidszak met ritssluiting om je persoonlijke spullen, portefeuille, gsm,… veilig in op te bergen.
 • Vijf stijlvolle kleuren voor professionals uit verschillende beroepen en industrieën

Kortom, DASSY DNA werkkleding staat garant voor duurzame en aantrekkelijke werkkledij, aangepast aan de specifieke noden van de professional. Vandaar Durable, Noticeable en Adaptable (duurzaam, opmerkelijk en aanpasbaar).

DASSY CLASSIC

Deze collectie is een klassieker. Reken op een bewezen staat van dienst op het vlak van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en comfort. Door het uitgebreide gamma én kleurenpallet vind je snel en eenvoudig de werkoutfit die past bij jouw specifieke werksituatie en bedrijfskleuren. Want net zoals jouw werk helemaal voldoet aan de wensen van jouw klanten, beantwoordt jouw werkkleding perfect aan jouw verwachtingen. DASSY werkkledij gaat nog een stap verder en verlicht ook het werk voor u, “Workwear that does the job for you” is dus meer dan enkel een slogan.

 • Uitgebreid gamma: zo vind je snel en eenvoudig wat je zoekt. Met specifieke subcollecties voor elk wat wils : schilders, vrouwen, kids,…
 • Waaier aan kleuren: In het uitgebreide kleurenpalet vind je de kleur die bij je bedrijfskleuren past. Combineer vlot de boven- en onderstukken tot een professionele, uniforme look.
 • Brede zoom: Verleng je werkbroek of overall eenvoudig met 5 cm: maak 1 naad in de zoom los, je werkbroek wordt 5 cm langer én is nog steeds netjes afgewerkt.
 • Verstelbare rugelastiek: zo sluit je werkbroek mooi aan rond de taille en zakt je werkbroek niet af.
 • Drienaaldstiksel: De afwerking met drienaaldstiksel zorgt voor extra stevigheid en een optimale levensduur van je werkkleding.
 • Functionaliteit en comfort: Naast het gebruik van duurzame en slijtvaste materialen wordt daarom ook bijzonder veel belang gehecht aan functionaliteit en comfort

Zo heeft de CLASSIC lijn alles in huis om aan elke professionele vereiste te beantwoorden.

Presets Color