Even een opfrisser, want in 2019 zijn er veel nieuwigheden vanuit Henderson Nederland geïntroduceerd. Wat dacht u van nieuwe soft open- en sluittoepassingen? Systemen om uw interieurstijl te verrijken?

Uiterst fijn en stil!

Het populaire Rustic deursysteem is te voorzien van een soft open- en/of sluitsysteem, dat de deur vertraagt en subtiel naar zijn eindpositie trekt. Eén universele Softclose, geschikt voor alle Rustic uitvoeringen: zowel voor 2 of 3 meter, zwart, RVS als het TOP-model. Of een dubbel soft-stop-systeem…

Rustic Softclose.

Universele softclose voor alle Rustic sets

N

Softclose vangt de deur op en trekt deze langzaam dicht.

N

Softclose aan beide zijde dien je twee sets te gebruiken.

N

Kan zowel na als tijdens de montage van een Rustic set gemonteerd worden.

N

Eenvoudige montage.

Voor gebruik met alle Rustic sets (2m of 3m in de kleur zwart, RVS, Roest of Topmodel), de Softclose maakt het mogelijk de deur langzaam te vertragen in de gesloten positie. Een dubbele soft-stop-functie (zacht dicht en open) kan worden gemaakt door de aankoop van twee softclose sets. Het product is geschikt voor houten of metalen schuifdeuren en kan worden gebruikt voor nieuwe installaties of retro-gemonteerd worden op een bestaand systeem.

Subtiele sluiting!

Husky Softclose is uitermate geschikt voor het schuiven van houten en metalen binnendeuren met een gewicht tot 100 kg. Het ingebouwde soft open- en sluitsysteem trekt de deur langzaam naar zijn definitieve positie. Beschikbaar in verschillende varianten

Husky Dual Softclose.

Ingebouwd soft open- en sluitsysteem

N

Schuifdeursysteem met een ingebouwde soft open en sluit mechanisme.

N

Softstop 'vangt' de deur op het laatste moment en trekt deze in zijn open of gesloten positie.

N

Voorkomt hard sluiten wat de levensduur ten goede komt.

N

Softstop is voorgemonteerd en wordt verwerkt in de rail.

N

Softstop 'vangt' de deur op het laatste moment en trekt deze in zijn open of gesloten positie.

Om de verfijning en het gemak van het Husky systeem nog verder te verbeteren,  is er de Husky Soft-Stop, geschikt voor houten en metalen schuifdeuren met een gewicht tot 100 kg. Dit product wordt geleverd met het extra voordeel van een dual soft close en opening mechanisme dat langzaam de deur vertraagt en trekt het naar zijn uiteindelijke positie. Het resultaat is een uiterst verfijnde en rustig systeem. De dubbele stop is voorgemonteerd en verborgen in de rail om te zorgen voor gemakkelijke installatie en een minimalistische afwerking. Het product is beschikbaar als verpakte set inclusief rail (2000mm) of als losse deurpakket.

Presets Color