Elektrisch- en Accu Gereedschap van FLEX, nu verkrijgbaar bij Techmag!

​​Flex maakt elektrisch gereedschap voor echte professionals op het gebied van saneren, renoveren en moderniseren, metaal en automotive / polijsten. Van accugereedschap in 10,8 en 18 Volt tot elektrisch gereedschap en bijpassende accessoires, van licht tot zwaar gebruik met de nieuwste brushless-technologie – FLEX biedt het juiste gereedschap voor talloze toepassingen. Kracht & prestatie, lange levensduur en duurzaamheid van de gereedschappen zijn voor ons vanzelfsprekend.

FLEX-assortiment voor Metaal!

Of het nu gaat om metaalbouw, installatiewerkplaatsen, relingbouw, sanitair, tankbouw, loodgieterswerk of scheepsbouw, etc. Voor elke metaaltoepassing heeft FLEX het juiste product.

N

Snijden & Slijpen.

N

Oppervlakte behandeling.

N

Boren & Schroeven.

N

Zagen.

Voor de professional in de metaalbewerking heeft FLEX het meest uitgebreide assortiment: van universele producten zoals haakse slijpers en rechte slijpers tot band- en cirkelzagen en vele speciale producten zoals polijstmachines en buisbandschuurmachines.

FLEX Accusysteem!

De nieuwste celtechnologie, een gepatenteerd koelsysteem en actief warmtebeheer zorgen voor:

N

Onovertroffen kracht en prestaties.

N

Langere Accuduur.

N

Extreem lange levensduur.

Koelsysteem voor maximaal batterijvermogen zonder grenzen

De batterijcellen zijn bedekt met een koelmateriaal dat de overtollige warmte actief opneemt en de warmteontwikkeling vermindert. De KEEP COOL-technologie voorkomt daarom dat de accu oververhit raakt.

De batterijen gaan veel langer mee op maximaal vermogen.

Een groot aantal laadprocessen kan accupacks beschadigen, deze verliezen hun capaciteit en de levensduur wordt steeds korter. De KEEP COOL-technologie vermindert ook het capaciteitsverlies aanzienlijk.

Extreem lange batterijduur – gegarandeerd.

Presets Color