Ego Power Plus dealer in Twente!

EGO Power Plus dealer in Twente!

Bij Techmag Haaksbergen vindt u al jaren lang het uitgebreidste EGO power plus assortiment van Twente. Veel machines zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Mocht u een speciale machine wensen of is het product bij ons niet voorradig? Dan kunnen wij de machines als nog snel leveren. Op zoek naar een kettingzaag, grasmaaier, bosmaaier of andere tuinmachine? Dan kunt u deze bij ons eerst bekijken en uitproberen.

Over EGO power plus

EGO is van oorsprong een Amerikaans bedrijf dat in 2014 de Europese markt op kwam na al vele prijzen gewonnen te hebben vanwege de toonaangevende accu. EGO ontwikkelt en produceert een uitgebreid assortiment aan tuinmachines op accu en legt nadrukkelijk de focus op innovatie. Met een zeer uitgebreid assortiment, van grasmaaiers, grastrimmers en heggenscharen tot bladblazers en kettingzagen. Het unieke 56V ARC Lithium accuplatform levert de grootste energiecapaciteit in een handgedragen accu, wat je de kracht geeft om brandstof aangedreven tuinmachines te overtreffen. Dit type accu is veel sterker dan de wel bekende lithium-ion-accu’s. Deze zelfde technologie vindt u ook in Flex machines.

 

EGO powerplus catalogus

EGO Powerplus

Het vermogen om beter te presteren dan benzine. De revolutionaire Arc Lithium 56V-accu levert alle vermogen van benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen.

N

Vriendelijker voor handen, oren, portemonnee en milieu.

N

Schoner, stiller en veiliger werken dan brandstof aangedreven tuinmachines.

N

Accu is uitwisselbaar met alle EGO tuinmachines in het assortiment.

N

Alle kracht van benzine, zonder de benzine.

Het assortiment van EGO biedt de juiste balans tussen vermogen en de toepassingen voor particulier en professioneel gebruik.

De tuinmachines van EGO zijn geschikt voor zowel de particulier en professioneel gebruik. Ze zijn degelijk en duurzaam  gebouwd, maar vooral vriendelijk in gebruik. Ze hebben tevens lange looptijden, omdat ze worden aangedreven door 56V Arc Lithium accu’s. Ze zijn veilig en comfortabel in gebruik dankzij het intuïtief ergonomisch ontwerp en het lage trillingsniveau. Ze zijn stil en stoten geen schadelijke stoffen uit.

Er zijn modellen met meerdere functies dan wellicht nodig, of ze zijn groter en krachtiger dan gewenst. Het assortiment ‘Power+’ is bestemd voor kleine en middelgrote tuinen. De producten zijn uitstekend geschikt voor particulier gebruik en zelfs makkelijk om mee te nemen naar de volkstuin

EGO Power ARC-lithiumaccu

Ontworpen als geen enkele andere accu. Presteert als geen enkele andere accu.

De revolutionaire ARC Lithium 56V-accutechnologie levert de hoogste energiecapaciteit van de sector in een draagbare accu. Met keuze uit een accuvermogen variërend van 2,5 Ah tot 12,0 Ah kunt u voor elke taak het juiste vermogen kiezen. De EGO Power+ Arc Lithium 56V-accu is helemaal opnieuw ontworpen om dezelfde prestaties te leveren als benzine en heeft een innovatief ontwerp om de accu maximaal te koelen.

Alle kracht van benzine, zonder de benzine.

De EGO Power+ Arc Lithium 56V-accu is helemaal opnieuw ontworpen om dezelfde prestaties te leveren als benzine en heeft een innovatief ontwerp om de accu maximaal te koelen. In tegenstelling tot conventionele accu’s in de vorm van een baksteen waarbij de accucellen zijn samengepakt, oververhit raken en zichzelf uitschakelen, wordt de warmte dankzij ons unieke boogvormige ontwerp veel effectiever verspreid.

MULTITOOLS

 

Multitool Ego

Met de Ego Power+ multitool – één basismachine met veel verschillende hulpstukken – bent u klaar voor elke klus. En omdat u voor het koppelen zelf geen sleutels nodig hebt, kunt u snel en gemakkelijk hulpstukken verwisselen.

BLADBLAZERS

 

Multitool Ego

De EGO Power+ bladblazers worden aangedreven door een zeer efficiënte borstelloze motor en combineren de technologie van een straalmotor met een grote pijpdiameter voor maximale luchtstroming.

GRASTRIMMERS & BOSMAAIERS

Multitool Ego

De EGO Power+ grastrimmers en bosmaaier hebben een ARC Lithium-accu, waarmee u beschikt over al het vermogen dat u nodig hebt om de zwaarste klussen te klaren.

HEGGENSCHAREN

Multitool Ego

Onze heggenscharen zijn licht, krachtig en hebben al het vermogen dat u nodig hebt. De heggenscharen zijn uitgerust met enkele slimme functies om snoeien nóg comfortabeler te maken.

KETTINGZAGEN

EGO Kettingzagen

De EGO Power+ kettingzaag kan zelfs de zwaarste klussen aan. Boomstronken, houtblokken, takken… niets houdt hem tegen.

GRASMAAIERS

EGO grasmaaiers

Klaar elke tuinklus met de reeks EGO Power+ maaiers, ongeacht de grootte van de tuin, met minder lawaai, lagere gebruiks- en onderhoudskosten, en zonder uitstoot van schadelijke dampen.

Geïnteresseerd in een EGO Power Plus tuinmachine?

Bezoek onze winkel aan de Textielstraat 4 in Haaksbergen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Adres

Textielstraat 4
7483 PB Haaksbergen

Telefoon

Telefoon: (053) 5723224
Whatsapp: (053)-7676275

E-mail

Presets Color